A fotózás során arra törekszem, hogy a kameráról megfeledkezve teljen az idő, és minél többféle arcodat megörökíthessük. Hiszen egy személyben vagy boldog édesanya, csábító nő, komoly üzletasszony, vagy pajkos kislány. Amikor családok érkeznek hozzám, akkor pedig az a célom, hogy önfeledt játékba torkolljon a stúdióban a fotózás, így örökítve meg valódi pillanatokat az életetekből.

Baba

Olyan gyorsan felnőnek! Örökítsd meg gyermeked fejlődését fotókon – hogy egyszer ő is visszanézhesse azokat. Addig pedig a nagyik örülnek a sok színes fotónak. 0-1 éves korig ajánljuk, a fotózás az otthonotokban is, és a stúdióban is történhet.

Galéria

Család

Legyen szó egy újabb kistestvér érkezéséről, diplomaosztóról vagy csak arról, hogy eltelt egy újabb év – örökítsük meg az összetartozást, a boldog pillanatokat a fotókon.

Galéria

Portré

Ha önéletrajzodba, LinkedIn profilodba vagy egy pályázathoz szeretnél egy tökéletes fotót magadról, gyere el hozzánk, hogy a megjelenésed is tükrözze a profizmust. Ezt a csomagot válaszd akkor is, ha magad vagy a párod lepnéd meg egy Rólad készült fotó-sorozattal megvillantva személyiséged különböző jegyeit.

Galéria