Az idei Marie Claire Fashion Daysre ebben a Twinset ruhában érkeztem. Bár nem vagyok oda a csipkéért, de ezen a ruhán egyrészt szép a csipke, másrészt nem annyira agresszív. Hja, és igen, ez egy ruha, egyben. Sokan kérdezték az este is, hogy én válogattam-e ezt a szettet így össze, de ezen nem volt mit válogatni: a csipke felsőhöz hozzá varrták a fekete maxi, zsebes szoknyát és még a hosszú, fekete masnit is megálmodták mellé. Mikor a Twinset Fashion Streeten található üzletében felpróbáltam a ruhát és belenéztem a tükörbe, akkor még nem realizáltam, hogy ennek a háta bizony nyitott. Komolyan veszem, amit mondok: stílusos nő nem hagyja el az otthonát melltartó nélkül, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ha ezt a ruhát szeretném, akkor kell valami ízléses megoldást találnom az egyébként szép és finoman szexi megoldásra. Aláírom és elhiszem, hogy hátulról szebb lett volna a ruha, ha nincs rajtam semmi, de nem akartam így megjelenni. Opció lehetett volna egy fekete csipkés body, de amit otthon találtam, azzal pont nem voltam kisegítve, így maradt ez a “csipke csík”, ami egyébként szintén egy melltartó-szerű top a H&M-ből. Az ékszereimet a qudo készítette, a 3 gyűrű együtt egyszerűen meseszép, mindenkinek “szemet szúr”, jó értelemben. 🙂 Azt hiszem, bármennyire is tetszik, le kell mondanom a qudo karkötőkről, legalábbis ilyen tömény (bár csak 2 van rajtam) viseléséről, mert annyira kis vékony a csuklóm hogy nem mutat rajta jól. Mindenki máson tökéletesek! 🙂
A táskám a nyári Furla beruházásom egyik remek darabja: két oldala van, az egyik fekete, a másik fehér, szóval remekül ki lehet használni.
(A csipke nyuszifület a H&M-ben vettem és megnyugtatásul közlöm, hogy csak a fotó erejéig vettem fel, nem ebben parádéztam a Marie Claire-en, bár hozzáteszem, szívesen tettem volna, de én nem vagyok ennyire exhibicionista.)