A stílustanácsadás számomra valódi szerelem. Hiszem, és pár év tapasztalattal a hátam mögött már bizonyítva is látom, hogy megéri időt és energiát rá szánva kialakítani a tökéletes stílusunkat. Például ott van az a bizonyos első benyomás – 93%-ban a külső megjelenésünk és a testbeszédünk dönt. Azt, hogy tehetségesek, és sikeresek vagyunk, egy nem megfelelő öltözékkel nagyon nehéz és időigényes bizonyítanunk. Én azt szeretném megmutatni Neked, hogy a saját stílusod kialakításánál csak az első pár lépés a nehéz, az odavezető út viszont nagyon sok izgalmat tartogat és a cél elérése óriási önbizalom-tuningot jelent majd.

Gardróbrendezés stílustanácsadással

Megnézzük a szekrényed tartalmát – kiválogatjuk, hogy melyek a testalkatodnak és típusodnak megfelelő darabok: formák, színek, anyagok. Meghatározzuk az alapdarabokat, amiket kombinálni tudsz majd különböző szettekben. Megnézzük azt is, hogy milyen darabokkal érdemes kiegészíteni a ruhatárad. Sok olyan információt kapsz, amiket azonnal, a hétköznapjaidba is be tudsz építeni –  és a környezeted meglepni a pozitív változással.

Ezt a csomagot akkor ajánlom, ha rengeteg ruha lapul a szekrényedben, csak unod már, hogy mindig ugyanabban a kombinációban viseled őket, és finomhangolnád a stílusod.

Kérj visszahívást, és megbeszéljük a részleteket!

Kapcsolat

Ruhavásárlás stílustanácsadással

Akár egy közelgő alkalom vagy évszakváltás miatt, akár azért, mert „nincs egy rongyod, amit felvegyél”, ezért vásárolni indulsz, szólj bátran, és segítek! Előzetesen megbeszéljük, egyeztetjük az igényeidet: hogyan éled a mindennapjaid vagy mi az az esemény, ahová a ruhának illeszkednie kell.  Az igényeidhez igazítva ellátogatunk a megfelelő ruhaüzletekbe, ahol nincs más dolgod, mint bebújni egy próbafülkébe és felpróbálni a sorban érkező ruhadarabokat, amelyeket viszek Neked. A próba során megbeszéljük, hogy mi miért jó vagy éppen nem az.  A cél, hogy a vásárlás után mosolyogva és elégedetten menj haza – majd ugyanilyen mosolygósan és elégedetten fogadd a bókokat is új szerzeményeidben.  

Ezt a csomagot akkor ajánlom, ha újra szeretnéd alkotni a stílusod – nagyobb változást szeretnél a megjelenésedben, illetve akkor is, ha önbizalom – tuningra vágysz.

Kérj visszahívást, és megbeszéljük a részleteket!

Kapcsolat

Szépség tuning

Csak Neked szóló 2 órás program, ahol Te vagy a főszereplő! Nem egy átlagos, egy alkalomra szóló átalakító-szépítő programon veszel részt! Mialatt megszépülsz, a profi, lelkes szakemberekből álló csapattól választ kaphatsz minden kérdésedre. Megtanulhatod, hogy milyen színek állnak jól Neked, milyen szabásvonalakkal hangsúlyozhatod legelőnyösebben az alakod, milyen smink az ideális a számodra, és milyen frizura áll jól neked.

A cél, hogy maradandó változást érjünk el, azaz mindennapokban alkalmazható tudásra tehess szert, és ez által elégedettebbé, magabiztosabbá és önbizalommal telivé válhass.

A csomag tartalma:

30 perces frizura elkészítése, mesterfodrászunk tanácsadásával

30 perces smink elkészítése, sminkesünk tanácsadásával

30 perces stílustanácsadás, stylistunk segítségével

30 perc fotózás, ahol mind saját, előre egyeztetett, mind a stylistunk által hozott ruhákban és kiegészítőkkel tündökölhetsz, megmutatva különböző arcaid. A retusált fotók segítenek majd emlékezni arra, hogy reggelente mit vegyél fel, hogyan szárítsd be a hajad és hol vezesd a sminkecsetet az arcodon azért, hogy minden nap kihozd magadból a legjobb formád!

+ 100% csajos hangulat

Hidd el, hogy szép vagy! Korhatár nélkül, minden lányt, asszonyt, hölgyet szeretettel várunk! Soha nem túl késő, hogy jobban érezd magad!

Kérj visszahívást, és megbeszéljük a részleteket!

Kapcsolat